Pronto

Pronto is een Restaurant gelegen aan Rijssenseweg 4 in Enter.

Meer informatie over Pronto in Enter

Bij Restaurant Pizzeria Pronto in Enter kunt u genieten van heerlijke Italiaanse gerechten zoals pizza, pasta en vlees- en visgerechten. Het restaurant biedt een sfeervolle avond en u kunt ook thuis genieten van de Italiaanse keuken door de pizza's te laten bezorgen of zelf af te halen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag vanaf 16.00 uur en op vrijdag tot en met zondag vanaf 15.00 uur. De bezorgtijden zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur. Daarnaast is het restaurant ook bereikbaar via WhatsApp. Er zijn ook vacatures beschikbaar voor bedieningsmedewerkers en bezorgers vanaf 18 jaar met een rijbewijs B.

Wil je weten wat Pronto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pronto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pronto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pronto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Pronto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pronto

Bezoekers bekeken ook