Restaurant De Elsgraven

Restaurant De Elsgraven is een Restaurant gelegen aan Eversdijk 6A in Enter.

Meer informatie over Restaurant De Elsgraven in Enter

Restaurant De Elsgraven in Enter-Twente is geopend van 12.00 tot 20.00 uur, behalve op dinsdag wanneer de keuken gesloten is. Ze bieden ontbijtservice, afhaalmaaltijden en snacks aan op alle andere dagen. Het restaurant staat bekend om zijn Twentse streekgerechten bereid op de Mibrasa grill. De maandspecial is gebakken heekfilet met bearnaisesaus, friet en rauwkostsalade. Daarnaast bieden ze ook nieuwe activiteiten aan, zoals een escape spel voor €34,95 en een Sterrit puzzeltocht met je eigen auto voor €12,50. Het restaurant maakt gebruik van ambachtelijke en verse streekproducten uit Twente en serveert zowel traditionele als klassieke gerechten. Voor reserveringen kunt u bellen naar +31(0)547274811 of mailen naar info@restaurantelsgraven.nl. Het restaurant is te vinden op Eversdijk 6A in Enter (Twente) en is geopend voor lunch van 12.00 tot 15.00 uur en voor diner van 17.00 tot 20.00 uur, behalve op dinsdag. Naast het restaurant zijn ook ontbijtservice, afhaalmaaltijden en snacks elke dag mogelijk.

Wil je weten wat Restaurant De Elsgraven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Elsgraven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Elsgraven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Elsgraven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Restaurant De Elsgraven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Elsgraven

Bezoekers bekeken ook