Perron 84

Perron 84 is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpsstraat 84 in Enter.

Meer informatie over Perron 84 in Enter

In Enter is er een luxe hair- en beautysalon genaamd Perron 84, waar ondernemers uit de haar-, beauty-, nagelstyling en pedicures samenwerken om een breed scala aan behandelingen aan te bieden. Ze hebben een handig online afsprakensysteem waarmee je zelf je afspraak kunt inplannen. Als het online niet lukt, kun je ze een bericht sturen en ze helpen je graag verder. Bij Perron 84 werken haarspecialisten, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en pedicures samen als één team. Ze hebben passie voor hun werk en willen mensen mooier maken en laten stralen. Ze werken met hoogwaardige producten en bieden behandelingen aan op het gebied van haar, huid en nagels. Ze hebben ook een team van professionals, zoals Sabrina's Hair & Make-up, Salon Marjon, Beauty First en Sanne's Beautyspot. Als je een ondernemer bent in de beautybranche en je wilt bij het team komen, kun je contact opnemen via e-mail. Daarnaast kun je bij Perron 84 cadeaubonnen kopen en de salon is gevestigd aan de Dorpsstraat 84 in Enter.

Wil je weten wat Perron 84 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Perron 84 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Perron 84? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Perron 84 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Perron 84 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Perron 84

Bezoekers bekeken ook