Salon Mijn Moment

Salon Mijn Moment is een Schoonheidssalon gelegen aan Roetershof 16 in Enter.

Meer informatie over Salon Mijn Moment in Enter

Mijn Moment is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in huidverbetering en biedt verschillende behandelingen aan om de huid er jonger en gezonder uit te laten zien. Ze maken gebruik van de Icoone® Laser Med, een geavanceerd apparaat voor bindweefselmassage dat resultaat garandeert. Deze behandeling is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht en kan onder andere cellulitis verminderen, de huid verstevigen en diepe rimpels verminderen. Daarnaast biedt Mijn Moment ook bindweefselmassages aan, die de doorbloeding stimuleren en de huidconditie verbeteren. Deze massages zijn onder andere geschikt voor een vale en vermoeide huid, acne en littekenvorming. Mijn Moment heeft ook een speciale behandeling ontwikkeld voor litteken- en rimpelreductie, waarbij het natuurlijke volume van de huid wordt hersteld. Deze behandeling kan littekens aanzienlijk verminderen en klachten zoals pijn en roodheid verminderen. Mijn Moment is in 2015 opgericht en biedt naast huidverbetering ook manicure, pedicure en visagie aan.

Wil je weten wat Salon Mijn Moment verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Mijn Moment of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Mijn Moment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Mijn Moment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Salon Mijn Moment reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Mijn Moment

Bezoekers bekeken ook