Gasterij Het Middenplein

Gasterij Het Middenplein is een Restaurant gelegen aan Middenplein 19 in Enter.

Meer informatie over Gasterij Het Middenplein in Enter

Gasterij Het Middenplein is een restaurant in Enter waar je kunt genieten van lunch en diner. Het enthousiaste team kijkt ernaar uit om je te ontvangen, zowel in het restaurant als op het terras. Op de website kun je de menukaart bekijken en als je allergieën hebt of een menu voor een grotere groep wilt, kun je contact opnemen. Er is ook nieuws over de kerstdagen, waarbij ze al volgeboekt zijn voor 2023. Daarnaast worden er cadeaubonnen verkocht en is het niet meer toegestaan om honden binnen te laten. Je kunt online reserveren of contact opnemen voor meer informatie. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner. De privacy van de gasten wordt serieus genomen en er is een privacy statement beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Gasterij Het Middenplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij Het Middenplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij Het Middenplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij Het Middenplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enter. Opzoek naar Gasterij Het Middenplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij Het Middenplein

Bezoekers bekeken ook